Specificaties schip

Het zeilschip is in 2012 – na een alles vernietigende brand – volledig opnieuw opgebouwd. Daarbij beschikt het schip over 28 slaapplaatsen, ondergebracht in 14 royale slaapcabines en heeft het dagverblijf genoeg ruimte om 45 personen te herbergen. Ideaal voor zeilen met een grote groep in Nederland.

De prachtige Klipper Margot behoort met haar twee masten, zeiloppervlak van ruim 480 m², 32 meter lengte en 6 meter breedte tot de groep Zeilcharters. De zeiltochten worden uitgevoerd op de Waddenzee (van Harlingen naar Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland of Schiermonnikoog), het IJsselmeer en de meren van Friesland.

Exterieur:

Boven op het dek is er volop ruimte om bijvoorbeeld lekker te gaan liggen in de zon of gezellig te kletsen met vrienden, collega’s of familie. En in de speciaal ontworpen zithoek is het goed vertoeven, waarbij zelfs de mogelijkheid tot barbecueën behoort!

Interieur schip:

Het schip heeft een fris en modern interieur. Maar ondanks dat, behoudt het toch nog het gezellige aspect van vroeger. Op het schip zijn er twee wc’s en drie douches aanwezig, op verschillende plaatsen op het schip. Verder zijn alle vertrekken voorzien van centrale verwarming.

Slaapcabines

De royale slaapcabines bestaan uit een tweepersoons stapelbed en wastafel voorzien van warm en koud water stromend water. Tevens beschikt elke cabine over een 220V aansluiting, vloer- en centrale verwarming.

Keuken

De moderne keuken is van alle gemakken voorzien. Zo beschikt de keuken over een professionele horeca 6 pits gasfornuis met oven, een highspeed vaatwasser, koelkast van 160 liter, een koffiezetapparaat en eventueel een biertap. Ook alle benodigdheden zoals borden, glazen en bestek zijn aanwezig. Kortom, alle ingrediënten voor optimale gezelligheid.

Dagverblijf

In het dagverblijf staan 4 grote tafels welke rondom zijn voorzien van lekkere zachte zitplekken. Verder is het dagverblijf ingericht van surround sound (radio) en flatscreen. Ook ideaal voor bijvoorbeeld zakelijke presentaties.

 

Zeilboot huren?