Voor scholen

Samen de zeilen hijsen op een schoolreis, werkweek of introductiedag?
Een zeilweek is de ideale opening of afsluiting van een schooljaar. De leerlingen maken kennis met elkaar of leren elkaar beter kennen.

En tijdens het zeilen kunt u de kennis vergroten van de leerlingen over, water, zee, lucht, vogels, vissen en zeehonden in het wereld erfgoed de Wadden.

Onze ervaren schipper brengt de leerlingen de fijne kneepjes van het zeilen bij. Samen de zeilen hijsen, het schip schoon houden, leren hoe ze koers moeten houden en zelfs het schip zelf besturen.

 

Alle schoolreisjes aan boord van de klipper Margot beginnen met inschepen. Daarna worden de hutten verdeeld en informeert de schipper u en uw leerlingen over de gedragsregels aan boord en in havens en over het zeilen. Tijdens schoolreisjes op de Klipper Margot is het de bedoeling dat iedere leerling actief meedoet aan het zeilen.

 

Ook voor een introductiedag of een internationale uitwisseling is zeilen op de Waddenzee/IJsselmeer een unieke activiteit. Leerlingen/studenten kunnen elkaar op een ontspannen manier leren kennen.

 

Voor meer informatie over uw schoolreis, werkweek of introductiedag kunt u bellen naar +31(0)6-28252031 of mailen naar info@klippermagot.nl.